Dance On med Tom Finsdal og Aquarius. Foto: Privat

Snart klart for kraftkonsert i turbinhallen

Torsdag 24. august klokken 21.00 er det igjen klart for Kraftfestivalens sommerkonsert i Turbinhallen på Kykkelsrud i Askim.

Se bilder nedover i saken!

– Tom Finsdal med sitt band (Dance On) vil presentere Elvis Presley sine vakre gospel- og balladesanger i Turbinhallen på Kykkelsrud i forbindelse med årets Kraftfestival. Denne gang blant annet med støtte fra koret Aquarius og gjesteartister, sier Birgit Westgård som er leder i Aquarius.

Vokalisten Tom Finsdal er en kjent og dyktig Elvis-tolker fra ensemblet «Amazing Grace» som tidligere har fylt både Turbinhallen og distriktets kirker flere ganger.

– Etter at selve ensemblet ble nedlagt har Tom og musikerne hans fra den tid, videreført konseptet med å presentere Elvis-melodiene for publikum både i kirker og kulturhus, og nå er det Kraftfestivalen som igjen står for tur, fortsetter Westgård.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Vokalensemblet Aquarius med solist Sara Felicia Jensen. Her fra nyttårskonserten i Mysen. De er også med på konserten i Turbinhallen. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Hun legger til at flere av musikerene i «Dance One» har spilt sammen siden 80-tallet.

– Vokalensemblet Aquarius gleder seg til Kraftkonserten med solistene Sara Felicia Jensen, Kim Richard Finsdal, Ingjerd Stordahl og duettpartnere til Tom (Elvis); Bodil Sundbrei og Jane Elisabeth Dahlen.

Siden oppstarten i 2006 har koret blitt kjent for sitt rytmiske repertoar, hvor mange av låtene er spesial arrangert til korets besetning.

– Vi håper mange publikummere tar turen til Turbinhallen i Kykkelsrud i Askim torsdag 24. august kl. 21:00.

Aquarius med dirigent Laura Buta. Foto: Privat
 Aquarius. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen
Dance On med Tom Finsdal og Kim-Richard Finsdal. Foto: Privat
Turbinhallen på Kykkelsrud. Foto: Glenn Thomas Nilsen

ANNONSE

ANNONSE

UP målte fører til 163 km/t på E18

Askim-mann fikk millionbeskjed på treningssenteret