Ingrid med hyllest til sin nære venn Marius

«Den du veit» er ute i symfonisk drakt – akkopompagnert av Kringkastingsorkestret.

LYTT HER

Ingrid Bjørnov fyller 60 år og feirer med jubileumsplate sammen med KORK. Fredag slapp hun en ny versjon av hennes tolkning av Marius Müllers ikoniske låt «Den du veit», denne gangen akkompagnert av Kringkastingsorkesteret.

Ingrid har i en årrekke spilt sin nedstrippede tolkning av sangen som opprinnelig ble utgitt av Müller i 1981. En låt mange har et forhold til, men også en som er spesielt personlig for Ingrid. Hun hadde en sterk relasjon til Marius Müller både som kollega og venn. Låten var et naturlig valg til albumet som tar for seg hennes solo-karriere i jubileums-drakt.

(Saken fortsetter under)

Foto: Agnete Brun

Ingrid forteller: 

– Jeg har spilt «Den du veit» live i over ti år, i enkel viseform. Både fordi jeg synes teksten har et fint vemod i seg, men også for å hedre Marius Müller, som var en nær venn. Vi slo gjennom på samme tid og Marius var som et musikalsk kraftsentrum gjennom 80- og 90-tallet. For meg ble han som en storebror, en pådriver som manet til musikalsk utvikling og teknologisk oppdatering.

ANNONSE

Marius Müller ville blitt 65 år den 20. august, og det er av stor betydning for Ingrid å gjøre Müller sin største hit. Denne høsten kommer låta i symfonisk drakt, som en stor hyllest til hennes læremester og venn.

– Helge Sunde har arrangert «Den du veit» for KORK, under arbeidstittelen «Marius Mahler». Etter å ha så langt spilt låta i det lille formatet, kommer den nå i mektig, symfonisk innpakning. Jeg synes den tåler det også! 

Javed Kurd har produsert, mikset og mastret i både forrige innspilling og nyinnspillingen med KORK.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Sykkelveier og blomster

En person til sykehus etter ulykke på E18