Grete Hansen. Foto: Indre Østfold AP

Ønsker å styrke samarbeidet med Indre Østfolds fem frivilligsentraler

Indre Østfold Arbeiderparti vil øke kapasiteten og binde hele Indre Østfold sammen med et bedre kollektivtilbud. Dette har vi forpliktet oss gjennom programmet vårt og fremhevet i flere leserinnlegg.

Av: Grete Hansen (5. listekandidat), Indre Østfold Arbeiderparti

Noe annet Indre Østfold Arbeiderparti er opptatt av er det vi beskriver som limet i samfunnet. Nemlig kultur, idrett og frivillighet.

Vi ønsker å øke kapasiteten til kulturskolen i kommunen. Dette slik at flere barn og unge kan få mulighet til å møte ulike kulturaktiviteter, gjerne i samarbeid med SFO og skole.

Partiet ønsker også å styrke samarbeidet med Indre Østfolds fem frivilligsentraler. De gjør en fantastisk innsats i nyttige og trivselsfremmende aktiviteter og engasjerer veldig mange frivillig.

Indre Østfold Arbeiderparti ønsker også å utvide utlånssentralenes ordninger med utlån av instrumenter, sportsutstyr og kostymer.

Det er en flott ordning med dagens utlånssentraler hvor alle kan låne for eksempel sportsutstyr, men hva når det for eksempel er karneval på skolen eller om man ønsker å spille et instrument? Her finnes et utviklingspotensial.

Vi roser aktører som Kirkens Bymisjon i Mysen, som før sommeren arrangerte gratis sommeravslutning for alle. Slike tiltak gjør at alle kan være med på minst én sommeravslutning, uavhengig av størrelsen på lommeboka.

(Leserinnlegg)

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Askiming er med og leder TV2s SoMe-satsing gjennom valget

Arrangerer Moss Pride for tredje gang