Valuta tilbake for hver eneste stemme

Leserinnlegg
3 minutter lesetid

I den siste tiden har vi Folkets Stemme fått en del telefoner og henvendelser fra folk som har stemt forskjellige partier. Det varierer helt fra ytterste venstre til ytterste høyre.

Av: Frank Finstad, Folkets Stemme

Mange kontakter oss fordi de ser Folkets Stemme som eneste mulighet til å få hjulpet til med håpløse vedtak i eldreomsorgen eller andre saker hvor kommunen har fattet vedtak som har gått utover enkeltindivider.

Ingen kan i fullt alvor kritisere det som skrives her, for det er ikke bare ved lokalvalg som dette skjer, slik er det både ved Fylkestingsvalg og Stortingsvalg også. Derfor blir politikerforakten bare større og større.

Det er ikke lett å være bare en representant i et kommunestyre på 45 og få gjort noe med mange slike saker. Det er viktig å tenke slik foran valget, for har du tro på Frank Finstad og Folkets Stemme, da bør du stemme på Folkets Stemme ved kommunevalget i september, for det er på den måten Folkets Stemme kan bli sterke nok og få gjort mest mulig for de som trenger det mest i kommunen. Folkets Stemme har 51 dyktige og flotte kandidater på kommunevalglista og vi håper på å få inn flere av disse ved valget og vi skal alle være der for deg som innbygger og ikke for oss selv.

Alle er velkomne til å kontakte oss, men uten stemmen din ved valget blir det mye vanskeligere. Stemmer ved valget gir oss myndighet til å føre god eldreomsorg, god skolepolitikk, rydde opp i en ganske håpløs situasjon for de som sliter med rus og psykiatri og andre grupper som trenger hjelp i kommunen.

Vi er ikke redde for å si hvor vi skal rydde. Det skal vi gjøre i unødvendige ledernivåer og i et byråkrati som er i ferd med å ta helt overhånd, men det er mange flotte ansatte i kommunen som vi vil ivareta og som fortjener og bli løftet fram i lyset.

Gi oss tillit ved kommunevalget i september og vi skal gi innbyggerne valuta tilbake for hver eneste stemme.

(Leserinnlegg)

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.