Kjære kunde og eier

Leserinnlegg
2 minutter lesetid

Ja, for det er det vi er. Noen sier innbyggere eller folket, jeg kaller oss kunder og eiere.

Av: Jens Tore Fremmegård, listekandidat Indre Østfold FrP (Spydeberg)

Nå i høst skal vi velge et nytt styre for AS Norge, avdeling Indre Østfold. Som kunder ønsker vi at kommunen tilbyr best mulig tjenester, rimeligst mulig. Som eiere at våre investeringer, i form av skatter og avgifter, forvaltes best mulig.

Vår jobb som politikere er å gi dere den beste balansen mellom disse ønskene. Sammen med de andre dyktige kandidatene på Indre Østfold FrP sin liste vil jeg jobbe for at dere, kommunens kunder og eiere er i fokus. Vi politikere skal være deres representanter og hos oss i FrP er det alltid en åpen dør til å komme med deres ønsker og utfordringer for kommunen.

Noen av de sakene som er viktigst for meg er skole, kundeservice/effektivitet, næringsutvikling, frivillig arbeid og annet som bidrar til at Indre Østfold kommune blir en best mulig kommune å bo i, med en fornuftig økonomisk styring.

Jeg håper du vil gi oss i FrP din stemme ved høstens valg, sett gjerne også et kryss på meg. Og husk at dersom du mot formodning stemmer på et annet parti, så kan du skrive opp navn fra flere partier på din stemmeseddel. Jeg tror nok vi er enige i mye uansett.

Ha en fortsatt fin sommer og godt valg når den tid kommer!

(Leserinnlegg)

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.