Fremskrittspartiet til kamp for gode barnehager

Leserinnlegg
2 minutter lesetid

Fredag 16. juni var det 20 år siden det historiske barnehageforliket mellom FrP og SV. Gode barnehager er et viktig bidrag for å gi alle barn en trygg og god oppvekst og like muligheter.

Av: Håvard Jensen, ordførerkandidat Indre Østfold FrP

Her spiller de private barnehagegründerne en viktig rolle. Full barnehagedekning hadde vært umulig uten private barnehager.

Frp er stolte over at vi fikk til barnehageforliket i 2003. Samarbeidet mellom stat, kommune og private barnehager har vært en svært vellykket reform. I 2003 sto om lag 23 000 barn på venteliste til barnehageplass. Full barnehagedekning ble oppnådd i 2006. Barnehageforliket bidro til å gjøre barnehager mer tilgjengelige for alle, og førte til større sosial likhet i bruken av barnehagen.

ANNONSE

Vi i Fremskrittspartiet er grundig lei de stadige angrepene mot en sektor som står for den kanskje mest suksessfulle velferdsreformen de siste 20 årene. Vi står bak de private barnehagene og er stolte over den innsatsen de daglig gjør for å gi titusenvis av norske barn et godt, trygt og lærerikt miljø.Det er valgfrihet, kvalitet og barnas beste som bør være i fokus – ikke en ideologisk dragkamp om hvem som eier norske barnehager.

I Indre Østfold kommune er det vedtatt at det ikke skal være over 50% private, noe som de rødgrønne her har fremmet og vedtatt i sin iver etter å begrense etablering av private barnehager. Dette er ikke fornuft,men steinhard ideologi.

FrP bryr seg ikke om hvem som tilbyr tjenesten, bare brukerne er fornøyde.

(Leserinnlegg)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.