Rollemodellpris til Stone Heart

Indre24
2 minutter lesetid

Ungdommens rollemodellpris i Indre Østfold kommune ble for første gang delt ut tirsdag. Den gikk til bandet Stone Heart.

I statuttene står det at prisen skal tildeles unge som på en eller annen måte har utmerket seg positivt for Indre Østfold kommune og som har vært gode rollemodeller for andre unge. 

Ordfører Saxe Frøshaug delte ut prisen som består av en sjekk på 20 000 kroner, diplomer og blomster. Bandet består av Eskil Myrhaug Sæther, Theodor Jansen, Gustav Hamberg, Edvard Hamberg og Kristoffer Falao.

– Årets Ungdommens rollemodellpris går til en gjeng flotte ungdommer som, gjennom sitt virke innenfor musikken, har satt Indre Østfold på kartet og vist hele landet at de kan, sa ordføreren under overrekkelsen.

– Dette er en positiv gjeng som jobber iherdig for sin pasjon. De øver mye og dette har betalt seg flere ganger, både som finalister i MGP junior og Årets U-trykk i 2022 som dere vant. De har holdt utallige konserter og delt sin glede for musikk. Eskil, Theodor, Gustav, Edvard og Kristoffer er hyggelige gutter som er med på å skape et godt og inkluderende musikkmiljø i kommunen, sa Frøshaug videre.

(Kilde: Indre Østfold kommune)

ANNONSE

Stone Heart på Spydeberg Rock 2023. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.