Foto: Privat

Nærings- og tiltaksprisen gikk til disse

På næringslivsfrokosten til Mysenregionen på Scandic Hotell Brennemoen tirsdag ble det også delt ut pris.

Den gikk i år til hjørnesteinsbedriften til Norvigroup Norsk Dun AS.

LES OGSÅ: Næringslivsfrokost samlet langt over 150 deltakere

Årets jury har bestått av Roald Fischer (Gjensidige Mysen), Mette Eklund (Scandic Hotell Brennemoen), Ingjerd Berg (La Móss restaurant) og Glenn Haglund (Eidsberg Sparebank). 

En stolt daglig leder Kari Setsaas og fjerde generasjon Lie, Trine Lie i Norvigroup Norsk Dun AS tok i mot den gjeve Nærings- og tiltaksprisen for 2022. 

Les juryens begrunnelse nederst!

ANNONSE

Årets vinner er en hjørnestensbedrift med nærmere 100 års erfaring i bransjen, og drift i Mysen gjennom fire generasjoner. Bedriften er en stolt del av byen sin historie og kroneksempelet på en verdig vinner av Nærings- og tiltaksprisen; bedriften yter en ekstraordinær innsats, bedriver i stor grad nyskaping og ikke minst, viser omstilling i en krevende bransje.

Bedriften har gjennom tidene vært lokalisert flere steder i mysenregionen; midt i bysentrum, på Folkenborg og nå med hovedkontor på Susebakke som et solid kraftsenter. Med en imponerende aktiv ledelse og særlig engasjerte medarbeidere har de sammen laget slagordet «det er på Mysen det skjer» og bruker dette til å fremsnakke byen og bedriften i enhver anledning.

Det er noe harmonisk og fint over det hele. Familien Lie er fortsatt eiere og aktive deltakere i bedriften, som tredje og fjerde generasjon. Og nettopp på denne måten følges den røde tråden fra Knut Lie og Momarkedet, hvor markedsgutten fikk «MYSEN» skrevet i store bokstaver over brystet og ble vist frem i beste sendetid, faktisk over store deler av verden.

På samme måte som markedsgutten, er bedriften blitt en av de aller fremste Mysen ambassadører, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Bedriften følger meget godt med i utviklingen og har nylig mottatt flere nominasjoner og utmerkelser både hva gjelder design, produkt, miljø og bærekraft. Bedriften er Norges største produsent og leverandør av dun i egen fabrikk, med showroom og lager på Mysen. Bedriften er en pioner på miljøog produktsertifiseringer, med kortreiste og bærekraftige produkter.

Dere sier selv av Mysen er «dundynens Mekka» og flytter produksjon fra Kina tilbake til Mysen. Dere beviser dermed at det umulige faktisk er mulig.

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

Mesta har innstilt kantklipping

Næringslivsfrokost samlet langt over 150 deltakere