Tangen er klar for sommersesongen

Den siste tiden har både frivillige og frivilligsentralen lagt ned en stor innsats med å gjøre klar Tangen i Ørje for sommersesongen.

Se bilder nederst!

Området er nå ryddet og klar for å ønske både lokalbefolkning og besøkende velkommen.

– Nå er det endelig tid for å ønske sommeren velkommen på Tangen! Her kan du ta en velfortjent lunsjpause eller invitere venner og familie på en hyggelig piknik. Tangen byr også på en fin strand – perfekt for store og små badeløver! Vi vil oppfordre alle besøkende til å benytte seg av de tilgjengelige søppeldunkene og hjelpe oss med å holde området ryddig og tiltalende for alle. La oss sammen skape en strålende sommeropplevelse på Tangen, skriver Marker kommune på sin nettside.

ANNONSE

ANNONSE

En person mistet førerkortet i laserkontroll

Skaug har sagt opp jobben som organist