Tirsdag 16. mai åpner en ny fargerik, barne- og familievennlig kafé i kjelleren på Askimtorget.
Her blir alt på barnas premisser og foreldre har endelig ett sted å gå ut, hvor barna kan få lov å være barn. Spekket med masse artige detaljer og barnevennlige løsninger.
Se bildeserie nederst i saken!
Sverre Haug (65) forteller at kona Anita (60) var den som fikk hele ideen. Siden har de brukt de siste månedene på å gjøre lokalene i stand. Den mørke inngangen har blitt erstattet av masse farger, rød løper og store kosedyr som ønsker store og små velkommen. 1600 kvadratmeter med lekebutikk, babyutstyr, barneklær og nå kafé. Dette er et konsept som er helt nytt i Norge.
(Saken fortsetter under)

– Jeg har ikke funnet noen som har liknende konsept verken i Norge eller Norden, forteller Sverre Haug.
Kafé på barnas premisser
Kafeen er for alle, fra de minste til de voksne som fortsatt har ett barn i seg.
– Vi vil servere bakevarer, ulike typer is, pølser, svensk «potatismos», hamburgere, rekesmørbrød og mye, mye mer.
Med fokus på gode råvarer. Her skal alle kunne finne noe de liker. Det vil ikke være alkoholservering og nulltoleranse for røyking på kafeens område. Det blir 70 sitteplasser ute. Inne er det delt inn i seks båser med hvert sitt tema, i tillegg til tre soner samt plass til å tegne og leke.
(Saken fortsetter under)

Bursdager og barseltreff
– Her vil det bli mulig å arrangere bursdager. Vi har lyst å legge til rette for at nybakte foreldre kan ha barseltreff her. Her er det ingen som bryr seg om babyen gråter, da kommer vi bare stormende til, alle sammen, ler han.
– Foreløpig skal tre nyansatte jobbe i kafeen, men jeg tror nok vi ganske snart vil kunne trenge flere ansatte, sier Sverre.
– Jeg ser også for meg at det kan arrangeres for eksempel strikkegrupper for eldre mennesker eller andre ting. Folk må veldig gjerne komme med forslag til hva dette kan brukes til. Så lenge det er på barnas premisser, skal dette kunne være ett sted for alle. Vi er veldig spente på hvordan dette blir mottatt og håper mange, både lokale og andre vil bruke dette tilbudet, fortsetter han.
Den blide innehaveren sier at de satser på å ha åpnet på 17.mai og vil da kunne by på en enklere meny. Hit er alle velkommen.




















ANNONSE