Arkivfoto: Hans J. Tørholen

Inviterer til vårtreff i Trøgstad

Lørdag 6. mai fra klokken 10.00 og utover arrangerer Smaalenene Motorveteraner vårtreff på Norsk Transporthistorisk Museum i Trøgstad.

Arrangementet finner sted i Festningsveien 6. Her er alle kjøretøy som er 30 år og eldre velkommen. Det vil også bli premiering.

– Her kommer det kjøretøy i alle varianter. Vi hos Transporthistorisk Museum har en bankbuss som har gått i distriktet her. Brannbiler som har tilhørt Askim og Trøgstad brannvesen. Spesialbygd Volvo lastebil for jerntransport som var eid av Hans S. Olsen i Mysen. Vi har også en T Ford pickup som er over 100 år og mange andre kjøretøy, forteller Hans J. Tørholen, leder for Norsk Transporthistorisk Museum / Smaalenene Motorveteraner, til Indre24.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Se bilder fra russedåpen i Mysen

Topp stemning da Rune og bandet entret scenen