Arkivfoto: Finn Wahl

Dette skjer i slusene denne sommeren

Programmet for hva som skjer på «Lørdag i slusene» i Ørje er nå klart. Se program nederst!

– Vi går snart i gang med vår 11.sesong. Fjorårets var meget vellykket med glimrende artister, massevis av publikummere og en velvillig meteorologi, skriver arrangørene i en pressemelding.

De legger også til følgende:

– Du skal ikke se bort fra at vi stiller til en ny sesong 2024!

ANNONSE

27. mai:

Hurum og Røyken storband.

Vanskelig å tenke seg en mer fengende åpning! Det er ikke uten grunn at de ønskes tilbake hit år etter vår. Fengende repertoar fremført med driv og entusiasme.

3. juni: 

Justerte Fruer.

Aner ikke hvordan disse «Fruene» var før de ble justert, men nå fremtrer denne Askim-gruppen med spennende og eggende musikk. Deres første opptreden hos oss,og vi gleder oss stort.

10. juni: 

MarkCanto.

Koret har nå bestått i 21 år og har klart å få med seg en viss fornyelse også i senere tid. De stiller i alt med cirka 20 sangere og dirigent Dag Ivar Belsvik. Programmet denne gang kan kort oppsummeres som «Norsk  på norsk» og  de håper også de skal få med seg publikum på en del allsangnumre.

Scenen er opptatt for Soot-spelet 17.juni til 2.juli

8. juli:

Country Comfort.

Vi ønsker denne Halden-gruppa velkommen tilbake i år igjen. Det bys på rytmisk musikk a la Sven Ingvars og  også med religiøst preg. Kønntri-stil.

15. juli:

Blues and Love-bandet.

Publikumssuksess år etter år. Musikk fra et vidt spektrum fremført med stor musikalitet og profesjonalitet. Vanskelig å holde hender og føtter i ro!

22. juli:

Svingen Torader

Vi ønsker gjerne et bredt musikalsk tilbud, og denne Rakkestadgjengen har i mange år formidlet tradisjonell trekkspillmusikk på best mulig måte. Det er tydelig at de trives med musikken – og hverandre!

29. juli:

Allsang med Grensegjengen Border Boys.

Ingen Lørdag-i-slusene-sesong uten denne gjengen som også inviterer publikum til høyrøstet stemmebruk. Det er en herlig gjeng fra begge sider av grensen, vel kjent med hverandre og hva publikum virkelig blir med på av sang.

5. august:

Geriatrix  with the Gunn.

Denne gang er det folk fra Frogn på scenen vår. En herlig vokalist med at samspilt band bak seg gir til beste kønntrimusikk og desslikemusikk som er kjent og populær og engasjerer tilhørerne.

12.august:

Me Time Story.

En debutant på vår scene, en kortreist gjeng hovedsakelig fra Marker som har spilt sammen i 3-4 år. Martina Hattestad Nesset og Elin Lysaker byr på fager sang mens Øyvind Jensen, Remi Aadalen og Sverre Nakkim står for det instrumentelle. Spennende!

19. august:

Askim storband.

Skikkelig trøkk da vi åpnet i mai, og ikke dårligere nå ved avslutningen. Vi kunne ikke fått en mer feiende finale på årets sesong. Kom og hør på et band som serverer både tradisjonelle storbandhits og morsom vri på andre låter med spennende arrangementer. Samspilte med glimrende solister.

(Med forbehold om feil eller endringer)

ANNONSE

ANNONSE

Gratis kollektivtransport til alle asylsøkere

– Håpet ligger i revidert statsbudsjett