Maja Hansen og Erling Ølstad. Foto: Privat

– Maja er en ressurs i kjeden

Maja Hansen (42) har vært butikkleder siden hun var 20 år. Onsdag formiddag dukket toppsjefen i Mester Grønn opp på Morenen.

Hansen har jobbet i kjeden i 22 år. På regionsmøtet i februar ble hun kåret til årets fyrtårn av butikklederne i sin region. Sammen med nestleder Trine har de drevet Mester Grønn Morenen i 15 år.

– Maja er en ressurs i kjeden. Hun har mengder av erfaring og kompetanse, som hun villig deler med andre. Hun er en av mange dyktige ansatte som har bidratt til en vekst som er fantastisk.
Dette hadde vi aldri klart uten dyktige medarbeidere. At enkelte har vært med nesten fra starten og frem til i dag er unikt. Det er med et sterkt lag og sammen vi har lykkes med å være ledende i Norge på omsetning av friske blomster og planter. Nå gleder jeg meg til å hilse på ansatte i hele landet, sier Erling Ølstad, Mester Grønn-sjef i en pressemelding.

(Saken fortsetter under)

Elisabeth Sæter, Camilla Eriksson, Vilde Amberg, Trine Edvinsson og Maja Hansen. Foto: Privat

For 40 år siden åpnet brødrene Erling (63) og Ola Ølstad (68) sin første butikk. Nå teller kjeden 143 butikker. Erling Ølstad omtaler seg selv som blomsterhandler, selv om den formelle tittelen er administrerende direktør eller CEO.  

– Med 90 prosent friske varer i butikkene er det bare å levere hvis kundene skal bli fornøyde. Vi er stolt over at vi så langt har klart å holde faste lave priser gjennom hele 2022 og 2023. Til tross for elendig kronekurs og høye innkjøpspriser. Vi kan takke en meget rasjonell struktur og distribusjon.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Kunder og gjester ble tatt i mot på rød løper.
Simen og Alexander delte ut blomster, drikke og frukt.

– Takk for alle gratulasjoner i anledning Mester Grønn sitt 40-årsjubileum! Vi har hatt en fin dag på jobb. Teamet mitt på Morenen bidrar sterkt til at vi kan være en stor leverandør av blomster i hele Indre Østfold og omegn. Noen av oss har jobbet i kjeden i flere år og noen er helt nye, men alle er verdifulle i møte med kundene som vi er så glade i, sier Maja Hansen.

Etter besøket på Slitu, tok Erling Ølstad turen til Askim.

ANNONSE

ANNONSE

Hvor går din stemme ved høstens valg?

Politiet etterlyste mann med kniv i sentrum