Jon Einar Aandal. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Hvor går din stemme ved høstens valg?

Vi er vel alle klar over at valgkampen har startet til høstens valg. Som listekandidat på FrPs liste til kommunevalget så vil jeg gjerne høre hva velgerne der ute er opptatt av.

Av: Jon Einar Aandal, listekandidat. Indre Østfold FrP

Hva ønsker dere av politikerne i neste kommunestyreperiode? Hva ønsker dere av endringer? Hva er bra og ikke bra slik det er nå?

Vi i FrP vil gjerne ha sjansen til å vise dere at vi vil gjøre de endringer som er det beste for kommunens innbyggere. 

FrP vil gjøre det som står i vår makt til å bidra til disse endringene. Vi ser at det er mye å ta tak i. Vi ser at flere partier allerede flagger sine saker. Vi har ikke noe valgflesk å komme med. Men vi har ører å lytte med. Og vilje til å oppfylle realistiske ønsker som våre velgere måtte ha. Ikke alle er fornøyd med dagens styre og vil gjerne ha endringer. La oss høre hva dere vil ha endringer på. Vi er alle interessert i å kunne tilby det beste for kommunens innbyggere. 

Ta kontakt med oss. Gjerne direkte. Vi skal alle være tilgjengelig ved å svare på det dere måtte ha på hjertet. FrP vil gjerne bidra til at nettopp du blir hørt foran årets valg. 

FrP vil mer enn gjerne opprettholde den velstand våre forfedre var med å bygge opp. Ved å fortsatt tilby folk bensin og diesel i overskuelig fremtid. Noe bl a innbyggere i kommunen er avhengig av. Ikke minst bøndene som også strever med å få endene til å møtes på grunn av bl a høye drivstoffpriser. FrP er der for folket. Og da vi prater med folk generelt så er det vår politikk dere ønsker mer av. Men når dere står i stemmelokalene så stemmer dere annerledes. Og vi spør oss om hvorfor ? Hva er det som gjør at dere stemmer annerledes enn hva dere selv uttrykker av ønsker?

I år er det flere nye partier med. Partier med masse valgflesk. Sjekk troverdighet rundt hva deres representanter står for. Vi ønsker å være ærlig på at ikke alt lar seg gjennomføre. Vi vil være realister i både ord gjerninger og tanker. 

Vi ønsker at miljø og klima skal ivaretas. Men ikke vise ekstremisme rundt håndteringen av akkurat det. Vi er realister samtidig som vi vil ivareta folks økonomi og forutsigbarhet. Vi ønsker at valgfrihet fortsatt skal gjelde. 

ANNONSE

Vi ønsker derfor å legge mer til rette for at private aktører i større grad kan drive barnehager og skoler. Likeså helsetjenester. Vi mener dette er en nødvendighet for at samfunnet skal fungere. Da vi ser at de offentlige tilbud ikke er tilstrekkelig for å ta vare på våre innbyggere både liten og stor. 

Vi ønsker med andre ord mer privatisering for å skape folks livsløp og livsløpsstandard bedre enn hva tilfellet er i dag. Gi derfor FrP din stemme. Og gi de representanter den ekstra stemmen de fortjener ved årets kommune og fylkestingsvalg. På den måten vil du som velger bli tilgodesett med at ønsker oppfylles. Helt eller delvis. Det er betinget av hvor stor oppslutning FrP får totalt sett.

(Leserinnlegg)

ANNONSE

Hedrer Sørby-gutta med egen plass

– Maja er en ressurs i kjeden