Foto: Privat

Raushetspris til Jens Mellquist

Fredag ble årets raushetspris av Jobzone i Indre Østfold delt ut.

Det var Jens Mellquist, daglig leder ved Askim Mekaniske Verksted, som mottok prisen for sin innsats i sveisegarasjen i Askim. Dette er et lavterskeltilbud for de som vil prøve seg i praktiske fag.

– Jens bruker av sin fritid, stiller opp sammen med andre for å lære bort og hjelpe de unge. Han er engasjert og dedikert. Som en av forslagstillerne skriver: «Jens er godheten selv.» Han fikk den også for sin innsats for de som kanskje er litt skoletrette, men kan få et avbrekk i en teoretisk skolehverdag med praksis hos seg på AMV. Jens ble foreslått av mange personer. Vi i Jobzone heier de på de som tar praktiske fag, forteller daglig leder Per Kristian Johansen i Jobzone.

ANNONSE

ANNONSE

Mannen med den store stemmen

Her er påsketurtips med Turbo