VINNERE: Odontia Tannlegene Askim vinner Årets klinikk. Tannlege Leif Inge Skagemo, Tannlege Espen Andreas Tønnesen og Adm. Leder Heli Seeberg mottar prisen på vegne av klinikken. Foto: Marius Dale og Jan Kvamme Iqbal

Odontia Tannlegene Askim kåret til årets klinikk

Hvert år deles prisen «Årets klinikk» ut til en klinikk som utmerker seg i Odontia Tannlegene.

I år var det Askim som stakk av med prisen og vant over 40 andre tannklinikker i Norge. Denne helgen har over 300 tannleger, tannpleiere, spesialister og tannhelsesekretærer vært samlet til faglige foredrag, debatter, konkurranser og kåringer på Nasjonalmuseet i Oslo.

– Klinikken må vise til god kvalitet, god faglig og økonomisk trygg drift – og må være opptatt av utvikling og forbedring. Klinikken må sette pasientopplevelsen i sentrum, ha raus kultur der medarbeiderne gjør hverandre gode – og vise til at teamfølelsen står sterkt, står det å lese i en pressemelding.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Driftsdirektør Jan Kvamme Iqball og Integrasjonssjef Kristian Bjerkvold overrekker prisen med følgende begrunnelse:  

Årets vinner oppfyller alle kriterer. Dere har et supert arbeidsmiljø, dere er effektive, dere kommuniserer godt, gjør hverandre gode og om det oppstår problemer så løser dere det raskt. Det er fantastisk å se samspillet dere har med pasientene, og det er helt åpentbart at de trives hos dere. Dere bidrar positivt i Odontia-felleskapet, bl.a ved å bistå i rekrutteringen til andre klinikker. Selv om en tannlege har gått ut i mamma-permisjon har dere på elegant vis tatt imot to nye behandlere og bidrar på denne måten til flere arbeidsplasser i Askim og mer kapasitet for trygg og god tannbehandling i lokalmiljøet. Det er en glede å gi prisen for årets klinikk til Askim.

EKTE GLEDE: Adm. Leder Heli Seeberg mottar gratulasjoner av Administrerende direktør Margrethe Sunde. Foto: Marius Dale og Jan Kvamme Iqbal

ANNONSE

ANNONSE

To førere mistet førerkortet på E18

Indre Østfold kommune forbyr bruk av TikTok