Flere av bandmedlemmene er fra Trøgstad. (Pressefoto)

Ganske sikkert at taket regelrett vil løfte seg

Førstkommende søndag er det Elvis gospel konsert i Båstad kirke med «For the heart band»

«For the heart band» ble dratt i gang høsten 2014 av ex-trøgsting Håkon Hauer som var en markant skikkelse i Trøgstad sitt musikkliv i mange år.

Planen var å lage en show-konsert i forbindelse med Elvis sin 80-årsdag den 8. januar 2015. Dette ble en realitet og torsdag 8. januar sto bandet på scenen foran en fullsatt sal i Eidskog Rådhus. Det ble også konsert i Løken på fredag, to konserter i Trøgstad på lørdag og konsert på Setskog på søndag.

Med andre ord en skikkelig ilddåp for bandet. Etter dette så har det vært jevnlige konserter på Østlandet. Bandet var hovedband på Elvis-cruiset i 2017 der de hadde med seg Åge Steen Nilsen og Linda Kvam som gjestevokalister.

(Saken fortsetter under)

Håkonn Hauer. Foto: Glenn Thomas Nilsen

I 2018 hadde bandet besøk av Elvis sin pianist Glen D. Hardin og han spilte med på to konserter i Skotterud og på Bjørkelangen.

I forbindelse med Glen D. Hardin sin 80-års dag dro bandet i 2019 til Nashville og avholdt konsert for han. Elvis sitt hjemsted Graceland i Memphis ble også besøkt. Bandet har ved et par anledninger hatt samarbeid med Johnny Cash tributebandet Cash Commitment.

Bandet består av 14 medlemmer, derav en blåserekke på fem. Fire av disse hører hjemme i Trøgstad. Dette er Sigbjørn Solheim, Bente Fjærestad Solheim, Ole Lund Jacobsen og Even Frøshaug.

Bandet har tidligere hatt flere gospel-konserter. Repertoaret er blandet med rolige låter og også låter med realt trøkk! Med et allerede bra forhåndssalg, er det nå ganske sikkert at taket regelrett vil løfte seg i Båstad kirke søndag 26. mars klokken 19.00.

(Innsendt sak)

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Tøffe tak for Philip i Belgia

Husk å stille klokka på søndag