Kim Staw. Foto: Andresen Bil

Kim (44) er ny daglig leder hos Andresen Bil

Som 18-åring i 1996 begynte askimingen Kim Staw som lærling hos Andresen Ski (tidligere Follo Bil Ski), hvor han også tok sin utdannelse som bilmekaniker.

Han sluttet etter 10 år i bedriften til fordel for nye oppgaver innen bygg og anlegg. Og etter en kortere periode ble det igjen bilbransjen.

– Det er med stor respekt jeg går løs på oppgaven med å fylle Christian sine sko og lede Andresen Bil videre, sier en ydmyk Staw.

De siste årene har han hatt flere stillinger og ansvarsområder hos både forhandlere og importør. Men for et år siden ble han plassansvarlig hos forhandleren i Askim.

– Vemodig

I en pressemelding fredag ettermiddag opplyser bilforhandleren at Christian Andresen (40) ønsker å slippe til nye krefter og har derfor overlatt stafettpinnen til Staw. Sistnevnte er for øvrig oppvokst i Askim og Kolbotn, men bor nå i Drøbak.

– Det er selvsagt vemodig, men det kjennes helt riktig å slippe til nye krefter for å lede bedriften og alle de dyktige medarbeiderne videre. Vår bransje står foran mange endringer og tilpasninger, og da tenker jeg at nå var tiden inne for å gi denne stafettpinnen til noen andre, sier Andresen i pressemeldingen.

Andresen har ledet familiebedriften i over 11 år.

FAKTA:

Andresen Bil AS, med historie tilbake til 1952, er i dag forhandler for Mercedes Benz, Peugeot og Citroën med avdelinger i Askim og Ski. I tillegg har de også lastebilverksted på Ramstadløkka i Mysen og bilskadesenter på Nygård i Ås.

Selskapet har hatt en stor utvikling de siste ti årene og teller nå 126 ansatte. I fjor ble det solgt 1648 nye og brukte biler og til sammen over 57000 verkstedtimer.

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Avdekket tekniske mangler på dette vogntoget

Fire nye Miljøfyrtårn-bedrifter i IØ