Fv. Jørgen Sæves, Amalie Haugerud Teig, Maiken Nerstad Gundersen, Lars Marius Østreng Nes og Marius Sæther Nilsen. Foto: Glenn-Øyvind Teig

Båstad IL Skøyter er i toppen

Både Jørgen Sæves og Amalie Haugerud Teig vant hver sin klasse da norgescupen gikk av stabelen i Stavanger denne helgen.

– Seieren er basert på antall poeng som er samlet opp gjennom hele sesongen fordelt over 7 NC- stevner. Den beste prestasjonen til Jørgen i helgen var hans 500 meter med tiden 36,94 og 100 meter på 10,18. Amalie Haugerud Teig leverte jevnt gode prestasjoner med tider helt i nærheten av sine personlige rekorder, skriver Finn Lunde, leder i Båstad IL Skøyter.

For Maiken Nerstad Gundersen ble det en fin andre plass sammenlagt.

– Det var også gledelig å se Marius Sæther Nilsen sine prestasjoner under NC 7 i Stavanger. Han forbedret sine personlige rekorder på alle tre distanser 500 meter 40,44, 1000 meter 1.25,29 og avsluttet med 1500 meter og tiden 2.15,75. og ble med dette den Båstad-løperen som kunne vise til størst fremgang og forbedring av personlige rekorder.

Lunde legger også til at det er gledelig å registrere at Lars Marius Østreng Nes prøvde seg på deltakelse i norgescupen (NC) etter flere års fravær.

– Han leverte gode prestasjoner i sitt første forsøk på nasjonalt nivå. Utover løpere som deltok under finalen i Stavanger så har også Bernard Benjaminsen og Mathias Myhrer deltatt i NC i sesongen 2022/2023.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Dette er Marker Bygdeliste sin ordførerkandidat

Disse fylkesveiene får ny asfalt i år