Pål Dramstad, leder i Indre Østfold Ishockeyklubb, er fornøyd med dagen. Foto: Karin Nordlie

Skøytedag for store og små – se bilder

Indre Østfold Ishockeyklubb arrangerte søndag familiedag på Lundebyvannet i Hærland. De stilte opp med bålpanner og gratis pølser.

Se bilder nederst!

Totalt var det på forhånd kjøpt inn 120 pølser og da Indre24 stakk innom like før klokken 14.00 var det ikke mange pølsene igjen. Ifølge Pål Dramstad, leder av klubben, ble det en vellykket og populær dag. Han kan fortelle at totalt 60 personer tok turen. Arrangementet startet klokken 12, men mange var allerede på plass en time før.

– Vi vil takke alle som kom på familiedagen på Lundebyvannet i dag. Flott stemning og masse skøyteglade barn og unge! Takk til banesjef Cato Søhoel som sørget for flotte isforhold. Nå håper vi isen holder seg bra en stund for da kjører vi i gang igjen, skriver Dramstad på Facebook søndag kveld.

ANNONSE


ANNONSE

ANNONSE

Pop up-utstilling med Vebjørn og Aune Sand

Gode besøkstall for innbyggertorg og bibliotek