Foto: Linda Andresen

Pop up-utstilling med Vebjørn og Aune Sand

Denne helgen inviterer brødrene til pop up-utstilling i Askim Kulturhus. Se bilder nederst i saken!

– Jeg viser frem mine fineste arbeider fra Roseslottet, norsk natur, akt, portretter og Sydpolen. Marianne Aulie viser frem sine fineste malerier verk av «Optimister» og «Madonnaer», og vår far Øyvind Sand viser stemningsfulle bilder fra kysten, skriver Vebjørn i sin omtale av utstillingen.

Lørdag ble det i tillegg invitert til en verbal gjennomgang av flere av kunstverkene. Publikum fikk høre den fascinerende historien bak bildene, om dramatiske episoder og sterke enkeltmennesker som har inspirert Vebjørn i sitt arbeid. I tillegg fikk publikum høre Aune Sand lese utdrag fra sine kjærlighetsdikt.

Sand brødrene uttrykte glede og takknemlighet for å være tilbake i Askim og fortalte om nært kunstnerisk samarbeid med blant annet Askim Mekaniske verksted. Siste dag av utstillingen er i morgen, søndag.

ANNONSE

Kopierte forslaget til Folkets Stemme

Skøytedag for store og små – se bilder