Liv Nora (21) valgt som fylkesleder

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Skiptvet-jenta gleder seg nå til å ta fatt på nye oppgaver som leder i Østfold Bygdeungdomslag. Hun tar over stafettpinnen etter Sofie Gilstedt Odberg.

– Hvis noen sa til meg for nesten fem år siden når jeg meldt meg inn i BU, at jeg skulle stå her jeg står i dag, så hadde jeg hvert fall ikke trodd på de, sier Liv Nora Frorud.

Det siste året har hun brukt mye tid på BU og det har blitt en av hennes viktigste sosiale plattformer.

– Jeg har lært så ekstremt mye, opplevd masse, og fått både minner og venner for livet. Etter nesten tre år som lokallagsleder har jeg trappa ned der, for å ta steget litt videre. Det siste året har jeg sittet som organisatorisk nestleder i fylkesstyret.

Frorud har siden 2020 vært lokallagsleder i Skiptvet Bygdeungdomslag. Nå bor hun i Horten, der hun studerer for å bli lektor. Men ungjenta er mye hjemme på grunn av en del BU-aktivitet.

– Sofie har sittet som leder i to år, med både pandemi og oppbygning fra pandemi. Hun har gjort en sykt god jobb, og jeg gleder meg til å fortsette den gode jobben videre. Jeg gleder meg til å bli godt kjent med det nye styret det kommende året, og få til masse bra! Vår organisasjon er best på levende bygder, og jeg skal jobbe for at vi merker det godt i Østfold! Så igjen; Takk for tilliten.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.