Leona Grønnevik (f.v.), Amalie Haugerud Teig, Oliver Østbye og Adrian Grønnevik. Foto: Glenn-Øyvind Teig

Sterk prestasjon av lokale løpere

I helgen gikk Vikingløpet av stabelen og fire løpere fra Båstad IL Skøyter deltok.

Amalie Haugerud Teig gikk til topps i sin klasse J-15 år i skøyteløpet Vikingløpet på Maier Arena i Tønsberg. Amalie gikk fire sterke løp som resulterte i seier på tre av fire distanser og 2. pl. på 1000m på lørdag. Det ga seier i klassen og tur Viking-Race-finalen som er senere i vinter og blir avholdt i Heerenveen i Nederland, dette er uoffisielt EM for løpere i aldersbestemte klasser.

Adrian Grønnevik leverte også en sterk prestasjon i Gutter 14 år med en sterk 3 plass sammenlagt i sin klasse, Adrian har hatt stor fremgang denne sesongen og det var ikke veldig lang opp til 2 plassen sammenlagt. Oliver Østbye og Leona Grønnevik gikk også flere flotte løp under samme stevne i klasse J-13 år og Gutter 13 år.

Neste helg så skal alle gå Landsmesterskap på hjemmebane i Trøgstad Sparebank Is-Arena sammen med 8 løpere til fra Båstad IL Skøyter.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Forbereder seg godt til LM på skøyter

Marker-elevene er snart klare for å vise dette skuespillet