Inviterer til to spennende arrangementer

Indre24
1 minutter lesetid

Indre Østfold fugleforening inviterer til to spennende arrangementer i februar.

ONSDAG 8. FEBRUAR KL 18.30 har Indre Østfold fugleforening årsmøte på Bøndernes hus i Hærland. Øivind Lågbu, leder i BirdLife Østfold, blir med den kvelden. Han skal vise bilder og fortelle om fuglelokaliteter i Østfold og vise bilder fra tur til Svalbard.

ONSDAG 15. FEBRUAR KL 18.30 arrangerer Indre Østfold fugleforening temakveld om tårnseilere som er valgt til årets fugl i BirdLife Norge. Temakvelden holdes i Spydebergstua rett ved Spydeberg stasjon (Stasjonsgata 35)- Frode Falkenberg fra BirdLife Norge kommer og holde foredrag om den.

Han forteller status på rødlista og bestandsestimater for tårnseiler i Norge er basert på et tynt grunnlag, og sier at de rett og slett vet lite om artens hekkeforekomst i landet». BirdLife trenger mer informasjon om fuglen.

– Det ønsker vi å gjøre noe med.

Dessuten er det en art som det er ganske enkelt å gjøre tiltak for, noe han vil snakke om i foredraget. Frode Falkenberg jobber i BirdLife Norge sin faggruppe. Han jobber mest med arter i kulturlandskapet (storspove, vipe, svarthalespove og åkerrikse), men har også en sentral rolle når det gjelder foreningens folkeforskningprosjekter (Artsobservasjoner, Hagefugltellingen etc.).

ANNONSE

Foto: Frode Falkenberg

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.