Oliver Solberg og faren Petter Solberg. Foto: Oliver Solberg Rally

Far og sønn Solberg gjentok suksessen

For annet år på rad reiser Petter (48) og Oliver Solberg (21) hjem som mestere fra Race of Champions.

Duoen representerte Norge og vant lagkjøringen i nasjonskampen lørdag. Spesielt Oliver imponerte stort i kamp mot en rekke av verdens beste bilsportsutøvere. I finalen fikk det norske laget kamp av rallyfører Thierry Neuville og formel 2-stjernen Felipe Drugovich.

– Fantastisk morsomt å vinne igjen. Det er vanskelig å holde nervene i sjakk når man kjører mot slike legender, sa Oliver Solberg.

Yngstemann i familien gikk ubeseiret gjennom lørdagens kjøring. Sebastien Loeb, Johan Kristoffersson, Mattias Ekström og Thierry Neuville fikk alle bismak av 21-åringens kjøretalent i nordsvenske Pite Havsbad.

– Denne konkurransen er annerledes alt vi er vant med. Her blir man presset gjennom hele banen. Og man vil for all del ikke skuffe lagkameraten eller landet sitt, sa Petter Solberg.

ANNONSE

I søndagens individuelle konkurranse strekte Oliver seg lengst i Solberg-familien. Far og sønn møttes tidlig, og Oliver stakk av med seieren. I kvartfinalen krasjet 21-åringen i første møte med Thierry Neuville. I annen omgang seiret Oliver mot belgieren, men sammenlagt ble han slått ut.

Svenske Mattias Ekström vant det individuelle mestermøtet.

ANNONSE

ANNONSE

Stengte veien for å berge vogntog

Nye priser på bussbillettene i Østfold