Slitu IF stiller seniorlag i fotball

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Etter mange år uten seniorlag i fotball satser nå Slitu IF igjen og stiller lag i 7. divisjon. Fredag kveld var det klart for første treningskamp borte mot Ørje.

– Stort sett er det spillere som spilte på Slitu i aldersbestemt som hadde lyst til å spille for Slitu igjen. Pr nå er det 15-16 stykker. Pluss at noen til har meldt sin interesse, så vi gleder oss, sier Jørn H. Johannessen, leder i Slitu IF.

Trener for laget er Peiwend Sherwan.

– Vi gleder oss veldig til kommende sesong og håper på god støtte, sier han.

Foreløpig trener laget på onsdager og inne i Mysenhallen. Men de jobber med å få treningstid på en kunstgressbane etter som grusbanen til Slitu ikke er satt i gang etter graving og lagring av masser.

Fredag kveld var det første treningskamp der Ørje vant 3-1.

– Kveldens kamp mot Ørje var en god utfordring for oss i Slitu. Det var mye å lære av samtidig som det også var mye å være stolt av. Vi var uheldige med ett selvmål og et rødt kort fra tidlig start og spilte dermed mye av kampen med ti mann. Men vi klarte fortsatt å holde oss bra. Det var også første gang vi også fikk muligheten til å trene ute sammen med tanke på at banen vår enda ikke er klar til å spille på, sier Peiwend Sherwan til Indre24.

Han legger også til at de alt i alt er fornøyde og fokuserer på å gjøre seg klare for seriestart.

ANNONSE

Oppvarming til kampen fredag kveld. Foto: Peiwend Sherwan
Pr nå trener laget i Mysenhallen. Foto: Jørn H. Johannessen
Foto: Peiwend Sherwan
Foto: Jørn H. Johannessen
Foto: Jørn H. Johannessen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.