GamerLAN er populært. Arkivfoto: Simen Gislingrud

Arrangerer gaming for ungdom i vinterferien

Det begynner å bli en tradisjon å arrangere GamerLAN i skolens ferie. I vinterferien blir det igjen LAN i aulauen på ungdomsskolen i Mysen.

– På dette lanet har vi en god del konkurranser med varierte premier. I en av konkurransene er det deltakere mot crew, så det kan bli ganske gøy!, forteller leder Jonas Sørnes til Indre24.

– Det som også er gledelig denne gangen, er at vi har senket inngangsprisen ganske mye da vi har klart å få ned kostnadene. Vi håper at flere som kanskje ikke har så mye å gjøre i vinterferien har mulighet til å være med, legger han til.

E-sportarenaen deltar
Som i høst, skal Mysen E-sportarena være med.
– Vi stiller med seks maskiner og VR-sett som sist, som alle kan komme å prøve. Vi har ikke satt alle detaljer enda, men her kan folk komme og teste, forteller Arild Pedersen i Indre Østfold kommune.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

E-sport. Foto: Simen Gislingrud

Moro og harmløst
– Vi har jo holdt på med dette hver høst og vinter i noen år nå, og vi ser jo hvor moro ungdommen har det på LAN hos oss, noe vi ser veldig positivt på. Gaming har jo blitt en stor del av kulturen de siste årene, men vi ser jo fortsatt en del foreldre som er veldig skeptiske til dette, og det er trist. Så for de som skulle være nysgjerrige og kanskje har spørsmål, er de hjertelig velkommen innom for en prat og en kaffekopp om ønskelig, sier Jonas Sørnes.

Han legger til at det også er en god mulighet til å få slått av en prat med Arild fra kommunens Mysen E-sportarena også for de som skulle ønske dette.

– Vel møtt på LAN, avslutter han.

ANNONSE

– Vi tar opp ulike temaer rundt kreft

Slitu IF stiller seniorlag i fotball