Åpning av ny fotoutstilling i Tomter

Lørdag 21. januar åpner Galleri Art To Be sesongen med inviterte fotografer til en fotoutstilling med tema «Vinter».

Seks fotokunstnere deltar:

– Helene Fjell, Oslo

– Tom Ståle Engebretsen, Oslo

– Marina Tennefoss, Askim

– Eli Roaldseth, Oslo

– Elisabeth Sennerud, Spydeberg

– Rosann Hammer, Finnmark

Helene Fjell har studert fotografi i både inn-og utland sammen med anerkjente fotokunstnere som bl.a. Morten Krogvold m.fl. Hun er også tilknyttet Norske Grafikeres Verksted i Oslo der hun både underviser og utøver grafisk arbeide som litografi, ulike etsningsteknikker og silketrykk, ofte i kombinasjon med fotografi. Hun har også kunstneriske aner ettersom hun er barnebarnet til Kai Fjell. Helene har tidligere hatt separatutstilling i Galleri Art To Be.

Tom Ståle Engebretsen er en aktiv kunstnersjel innen både musikk og foto. Han jobber som selvstendig kunstner innen fotografering, designer, DJ på oppdrag og musiker.

Marina Tennefoss er en av våre lokale fotokunstnere og har sin fotoutdanning fra Bilder Nordic. For å holde et høyt faglig nivå, deltar hun ofte på workshops, kurs og konferanser i inn og utland med fotografer i verdensklasse som Morten Krogvold, Joyes Tennesson, Arno Minkkinen, Robert Sannes, Bjørn Opsahl med flere. Marina har også hatt separatutstilling i Galleri Art To Be, og er aktuell med en ny prosjektutstilling innen foto hos oss i september i år innenfor et vanskelig tema som rusmisbruk blant ungdom. Marina blir ofte benyttet i oppdrag som undervisning og foredrag.

Eli Roaldseth er både arkitekt og fotograf og har i likhet med Helene og Marina deltatt på utallige workshops med Morten Krogvold og med Rebecca Norris Webb/Alex Webb, Ralph Gibson, Sarah Moon, Jeff Cohen og Michael Ackermann. Hun har deltatt på mange solo- og fellesutstillinger.

Elisabeth Sennerud er også en lokal fotokunstner, men er mer å regne som en dyktig hobbyfotograf. Hun har også beveget seg ut i malerkunstens verden og gir dermed fotointeressen en konkurranse!

Rosann Hammer elsker å fotografere i arktiske strøk, bl.a. i Berlevåg og inspireres av vill og arktisk natur og vinterstormer. Hun er fotostudent ved Norwegian School of Photography og fotograferer landskap, portretter og dans.

Temautstillinger «Vinter» blir stående fra 21. januar – 5. februar.

Vernissage blir det lørdag 21. januar kl 14.00 og kanskje blir det en liten hyggelig opplevelse under åpningsseremonien også!

ANNONSE

Tom Ståle Engebretsen
Elisabeth Sennerud
Helene Fjell

ANNONSE

ANNONSE

Turer, hundetreff og gratis hjelp til hundeeiere

To ulykker i Skiptvet