Foto: Bjørn Johnny Nilsen

Villbåstingen ble arrangert for 30. gang

Samtidig som åpningen av skøyteballen i Båstad søndag, var det også klart for Villbåstingen. Både unge og gamle deltakere grep sjansen til å knuse runder under taket denne dagen.

Det var Mats Huseby (35) som gikk flest runder av alle. I første halvdel gikk han i følge med treningskamerater og klarte til slutt å nedlegge 253 runder i løpet av de fire klokketimene. Noe som tilsier 101,2 km over 10 mil.

LES OGSÅ: Trøgstad Sparebank Is-Arena offisielt åpnet

– Andremann i herreklassen imponerte ikke noe mindre – Albert Westgaard (12) fikk inn 171 runder i følge med klassevenninne Mathea Krokeide (12). Men Mathea var ikke beste kvinnelige deltaker – det var det Malin Myhrer (11) som var med 180 runder!. Disse tre unge løperne er alle en del av Båstad IL Skøyters aldersbestemte løpere som trener sammen i Båstad flere ganger i uka – å se gleden og resultatene av treningsinnsatsen er svært gledelig, skriver Båstad IL Skøyter på sin nettside (ekstern lenke)

Les hele saken her

ANNONSE

Foto: Astrid Lien Fjeld/ Båstad IL Skøyter
Foto: Bjørn Johnny Nilsen
Foto: Bjørn Johnny Nilsen

ANNONSE

Fortalte om reiseeventyr på Norges største reiselivsmesse

En person til sykehus etter trafikkulykke