Fra ribbemarsjen i 2019. (Arkivfoto)

Ribbemarsjen er endelig tilbake

Oppdatering 26. desember: På grunn av været og såpeglatt føre, flytter vi Ribbemarsjen til en dag hvor føret er bedre. Har hatt en befaring på morgenen, og kommet fram til at det ikke er trygt eller noe trivelig å legge ut på felles tur i dag.

Det var Rita Hjertaas Teigen som tok initiativ til marsjen i 2014 og sist det ble arrangert var i 2019. Nå er det endelig tilbake, men denne gang er det Indre24 som arrangerer.

– Ribbemarsjen har vært et hyggelig og lavterskelarrangement i mange år, hvor folk kan få litt mosjon og møte andre hvis de ønsker det i en ellers hektisk juletid. All ære til Rita Hjertaas Teigen som har stått for dette i mange år, og vi er glade for å kunne ta over stafettpinnen etter henne og videreføre dette, sier Adrian Sellstrøm, ansvarlig redaktør i Indre24.

Han oppfordrer folk til å bli med på en liten tur med mosjon og sosialt samvær i jula. Det er gratis å delta og alle får diplom. Turen starter fra Kloppa og går langs Mysenelva til Sandbo. Her blir det servert klementiner, grillet marshmallows og drikke.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Inviterer til nyttårsfeiring i Kirkestua

Østfoldinger har fylt denne koppen 20 millioner ganger