Foto: Elisabeth Braaten

Sang julen inn i Mysen kirke

Tradisjonen tro sang Mysen Damekor og Mysen Mannskor inn julen inn. En tilnærmet fullsatt kirke var på konserten «Nå tennes tusen julelys» torsdag kveld.

Begge korene med sine dirigenter Jon Fylling for damekoret og Jan Sverre Stensrud for mannskoret framførte både tradisjonelle julesanger og noen nye. De sang både hver for seg og sammen og satte et flott startpunkt for julen. Mannskoret sang blant annet «Judex «og «O helga natt» med solister Jan Sverre Stensrud og Øivind Svensby. Damekoret fremførte blant annet «Det lyser i stille grender» med Torunn Riise Larsen som solist og «Carol on the bells, før hele koret sang klokkespillet.

ANNONSE

Mysen Mannskor. Foto: Elisabeth Braaten
Mysen Damekor. Foto: Elisabeth Braaten

ANNONSE

ANNONSE

KONKURRANSE: Vinn billetter til Julegaven

– Vi vil ha deg og alle andre hel og fin til jul