HMS-pris til askimingen Kent

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

På julebordet til Nordic Crane Norge tidligere i desember ble Kent Løken fra Askim tildelt årets HM-pris fra avdeling Innlandet.

Prisen ble overrakt foran 230 feststemte gjester. Målet med prisen er å gi annerkjennelse til medarbeidere som bidrar spesielt positivt til bedriftens arbeidsmiljø og HMS-arbeid.

Ifølge Nordic Crane sin nettside er Kent en medarbeider som har utmerket seg positivt gjennom flere år.

– I begrunnelsen var det lagt spesielt vekt på hans positive væremåte og tydelige kommunikasjon – både internt i bedriften og ut mot kunder. Han er en medarbeider som ikke er redd for å si ifra, og setter klare premisser for at arbeidet skal kunne utføres på en sikker måte, står det å lese på nettsiden.

(Saken fortsetter under)

Ble svært overrasket

Avdelingsleder Ole Kristian Steile Løkke skryter godt av askimingen.

– Kent er et nytt tilskudd hos oss på avdeling Innlandet, men har glidd rett inn med sitt gode humør og erfaringer. Ute på byggeplass høster han mye skryt for sin rolige fremferd og dyktige håndtering av kran. Han er en utmerket ambassadør for Nordic Crane, sier Løkke.

Askim-mannen hadde tidligere på kvelden vært på podiet for å motta blomster og gave i anledning 10 års ansettelse. Han ble svært overrasket da styreleder Harald Kynningsrud og sikkerhetssjef Heine Lien på nytt ville ha ham opp på scenen.

Prisen ble opprettet i 2000 og deles ut hvert år.

ANNONSE

(Kilde: Nordic Crane Norge)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.