Fikk inn over 60.000 kroner: – To fullsatte konserter

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

For første gang siden 2019 kunne Leif Ingvald Skaug igjen invitere til veldedighetskonsert mandag kveld.

Konsertene er som vanlig gratis. For å få oversikt over hvor mange som kom, måtte man «kjøpe» billett på forhånd. Dette for å sikre seg plass i kirken og det er 20 kroner i gebyr. Alt dette går i sin helhet til Kirkens Bymisjon Indre Østfold.

I år hadde organisten og initiativtaker Leif Ingvald Skaug med seg Lewi Bergrud, Maria Solheim og Indre Østfold Gospel Company. Konserten i Eidsberg kirke mandag kveld trakk mange mennesker.

Nå er det sjuende året på rad Skaug arrangerer «Snow on My piano», en veldedighets-julekonsert for alle som vil komme.

– Det blir satt fokus på Kirkens Bymisjon sitt arbeid i Indre Østfold, og man kan frivillig gi en gave til deres arbeid i jula. I år ble det to fullsatte konserter i Eidsberg kirke, sier Skaug til Indre24.

(Saken fortsetter under)

Foto: Linda Andresen

Fikk inn over 60.000 kroner

I et innlegg på Facebook tirsdag takker Skaug alle som kom på konsertene. Han skriver videre at det viser seg at det har kommet inn over 60.000 kroner.

– En fantastisk kombinasjon skal man tro på tilbakemeldingene fra de nesten 900 publikummerne som kom, fortsetter Skaug til Indre24.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Leif Ingvald Skaug er organist og initiativtaker. Foto: Linda Andresen

Takknemlig for støtten

– Det blir vanskelig å finne ordene for hva dette betyr for oss og de som har det vanskelig i tiden fremover. Denne magiske konserten med de fantastiske menneskene som bidrar for at dette skal kunne gjennomføres år etter år. Vi takker dere alle nok en gang for hva dere gjør for oss og ønsker dere alle en fredfull jul. Takk til alle som kom å så på og vippset et bidrag til vårt arbeid i Indre, skriver Kirkens Bymisjon Indre Østfold på sin Facebook-side.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.