Satser i Askim og blir en del av Veksthuset

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

BDO, som er et av Norges største rådgivnings- og revisjonsselskap, har nå inngått avtale med Svarstad Eiendom AS om leie av lokaler i Askim.

Samarbeidsavtalen med Trøgstad Sparebank innebærer at de nå blir en del av Veksthuset Askim i Stasjonsmester Frostsgate. På landsbasis er BDO et av Norges største rådgivnings- og revisjonsselskap, med 76 kontorer over hele landet. I flere år har de hatt avdelingskontor i Ski, i tillegg til et mindre rådgivningskontor i Askim.

– Vi ønsker å satse i regionen og søker nå etter flere kolleger, spesielt innenfor revisjon, sier Grete Sønstegaard Thunæs, markedssjef i BDO, i en pressemelding.

I løpet av en fem års periode er deres ønske å doble antall ansatte i Veksthuset Askim.

– Vi håper vi kan vokse og utvikle dette sammen med Veksthuset, sier Knut Evensen, partner i BDO. 

(Saken fortsetter under)

Fredrik Frøshaug, avd. banksjef Trøgstad Sparebank, Liv Anita Thue Morken, medeier Online Accounting AS og Grete Sønstegaard Thunæs, markedsansvarlig BD0. Foto: Jonas Ingstad/ Pressefoto

Nå håper de at noen av dem som pendler og tar toget til Oslo hver dag vil jobbe sammen i Askim i stedet.

– Det er en stor anerkjennelse for oss, Veksthuset og Askim at en så stor aktør ønsker å satse i vår region. Jeg synes det stor stas at BDO flytter kompetansearbeidsplasser til Indre Østfold, sier Lars Dingstad-Eriksen, banksjef i Trøgstad Sparebank og initiativtaker til Veksthuset, i pressemeldingen.

Evensen sier at det å være lokalisert i Askim er verdifullt både for kundene og deres ansatte.

– Da Veksthuset dukket opp som en mulighet, tok vi den. Vi ser store fordeler av å kunne samarbeide med de andre aktørene på huset.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Eier og utleier av bygget, Erik Svarstad, er også godt fornøyd med å bidra til kompetansearbeidsplasser til regionen.

– Sammen med Trøgstad Sparebank har vi vurdert hvilke selskaper som passer inn i konseptet og BDO er en perfekt match. Det er for tiden stor pågang om å være en del av Veksthuset, men vi er opptatt av at sammensetningen er rett i forhold til konseptets formål, sier Svarstad.

I Veksthuset er i dag bestående av Trøgstad Sparebank, Aktiv Eiendomsmegling, Eika, Smaalenenes Advokatkontor, Online Accounting og Indre Østfold Næringsutvikling. Og nå BDO.

FAKTA:

Kompetansehus og senter for bærekraft vekst og utvikling i Stasjonsmester Frostsgate 18 i Askim. Åpnet 4. februar i 2022.

Tanken bak huset er å kunne tilbud, sømløs personlig rådgivning innenfor boligreisen, personlig- og bedriftsøkonomi, juss, regnskap og revisjon, være en møteplass for lokalt næringsliv.

I tillegg ønsker Veksthuset Askim å være en attraktiv arbeidsplass, som tiltrekker lokal kompetanse gjennom å være et sted som utfordrer og utvikler den enkelte.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.