Arian Johnsen (f.v.), Bjørnar Andreassen, Morten Hødal, Mari Hødal, Ole Retteraasen og Heli Seeberg gleder seg til festival i februar. Øyvind Bakke er også med og arrangerer, men var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Privat

I februar blir det vinterfestival i folkeparken

Det er Folkeparkens Venner som har tatt initiativ til å finne på noe sosialt i en tid på året som er ganske rolig for mange.

Lørdag 4. februar fra klokken 17.00 til 23.00 blir det derfor for første gang arrangert vinterfestival i Askim.

– Det er en utefestival med muligheter for dans med topplue og votter. For FPV (Folkeparkens Venner) er det viktig å synliggjøre parken for alle i Indre Østfold. Kvelden 4. februar blir fylt med god dansbar musikk og det blir mulighet for å kjøpe mat og drikke, forteller Heli Seeberg til Indre24.

Hun oppfordrer folk til å kle seg godt, ha på gode sko og ta med seg godt humør.

– Parken blir et vinterland med høyballer, ståbord og bålpanner. Publikum kan danse seg varme. Billettsalget er i gang. FPV skal gjøre sitt beste for at kvelden blir bra. Dette hadde vi ikke fått til uten god støtte av Askim & Spydeberg Sparebank, fortsetter Seeberg.

Band som skal spille er BIG WEELS og SOS – its ABBA time.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Bilbrann på Slitu

Drapssiktet varetektsfengsles i fire uker