En kveld med Heine Gabrielsen

Glenn Thomas Nilsen og Adrian Sellstrøm
3 minutter lesetid

Lørdag 17. desember klokken 19.30 har du muligheten til å oppleve 19-åringen på scen­en i Festiviteten i Mysen.

Sangtalentet fra Eidsberg står på farten ut i verden på sangens vinger. Men før han flyr av gårde står den unge mannen på samme scene der han luktet sangmugg for første gang.

– Det er kjempestort for meg å bli spurt om å holde denne konserten. Det er en stor mulighet til å vise publikum hva jeg holder på med. Jeg har satt sammen et blandet repertoar som jeg håper vil treffe et vidt publikum, forteller Heine til Indre24.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å ha denne konserten, og gleder meg til å vise publikum hvem jeg er og hva jeg vil, både med musikken og med intervjuene sammen med Ole Christian på scenen.

– Scenen er ikke bare et magisk sted der musikk og teater skjer, det er også der det læres inn tekst, sanger og dansetrinn. Alt dette har det blitt mye av for Heine. Han har spilt både store og små roller i utallige oppsetninger i Kulturskolens regi, og tatt sin tørn i så vel ensemble som solistoppgaver. Du så han sist i hovedrollen som Danny i Grease. Før det vant han pris i en sangkon­kurranse i Los Angeles, sier Ole Christian Øen, daglig leder på Festiviteten.

(Saken fortsetter under)

Heine Gabrielsen og Ole Christian Øen i Festiviteten. Foto: Adrian Sellstrøm

Skal dyrke lidenskapen
Gabrielsen har nå bestemt seg for å ta skrittet fullt ut. Han har nemlig søkt seg til prestisjeskoler i utlandet for å dyrke lidenskapen for sang og musikaler videre. Hvordan har veien dit vært? Hva skal til for å nå helt dit og stå blant de store på West End?

ANNONSE

– Dette er også spørsmål du får svar på fra scenen. Heine byr ikke bare på pop, musikaler og croonerlåter. Han byr på seg selv. Mellom sangene snakker han med kveldens konferansier, Ole Christian Øen, om hvordan det har vært å være gutten som nekter å la andre bestemme hva han skal bli og hvordan han skal være, står det å lese i en pressemelding.

Alt blir akkompagnert av kapellmester Syver Minge, og du kan få kjøpt smaksfølge av noe særdeles godt og eksklusivt i glasset, servert av vinkelneren fra La Mòss i Mysen. Dette er en kveld for aftenkjoler og slips, eller olabukser og skjorte, alt ettersom.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.