Foto: Camilla Johnsrud Bye

– Jeg blir like glad hver gang jeg ser det

Ved undergangen mellom Stasjonsmester Frosts gate og Vammaveien står ett enslig bitte lite tre. Dette har noen pyntet med fargerike julelys og det har ikke gått upåaktet hen.

I Facebook-gruppen «Hva skjer i Askim» er det bilde samt spørsmål, om noen vet hvem som har pyntet dette treet. Det er mange kommentarer på hvor fint og koselig det er. Og noen teorier rundt hvem gledessprederen er. I en skikkelig julepyntet by, er det denne lille gesten som får stor oppmerksomhet.

Dette er noe å ta med inn i en jul, som kanskje ikke blir som den pleier for mange. At det er de små gledene og gestene, som kan gjøre dagen litt bedre. Det skal ikke alltid så mye til, for å glede noen. Så smil og si hei selv om du er stressa, ta den ekstra telefonen til noen som trenger det, eller pynt det lille treet.

En stor takk til deg som ga oss en liten påminner på det.

ANNONSE

Foto: Camilla Johnsrud Bye

ANNONSE

ANNONSE

Her er det stor glede og mestringsfølelse

Bilbrann på Slitu