Russepresidentene Anneli Rogde Thomassen og Henrik Brekklund Sæves.Foto: Simen Gislingrud

Mysenrussen med flott tiltak

Det har dessverre vært en del negative overskrifter knyttet til russefeiringen de siste årene. Men det har virkelig russen ved Mysen videregående skole tenkt å gjøre noe med!

I begynnelsen av desember startet de nemlig en stor innsamlingsaksjon til inntekt for «Hjelp oss å hjelpe» i det lokale nærområdet.

Dette er en organisasjon som hjelper til med å gi økonomisk støtte til de som trenger det. Og det bør ikke komme som noen overraskelse at behovet er ekstra stort i år, med høye strømregninger og generelt dyrere prisnivå på varer og tjenester.

ANNONSE

Dette har altså Mysenrussen fått med seg, og i tiden fremover mot jul vil det jobbes godt i sosiale medier for å forsøke å samle inn penger. Russepresidentene Henrik Brekklund Sæves og Anneli Rogde Thomassen kan fortelle at det nok er noen foreldre der ute som nå blir spurt om å åpne lommeboka litt, men at de også satser på å gi litt selv til det de beskriver som et utrolig fint formål

Innsamlingsaksjonen avsluttes lørdag 17. desember der russen skal delta på Mysenregionen sin gratis julekonsert til inntekt for samme formål. Den skal foregå i byrommet ved den nye høyblokka og vil forhåpentligvis bidra til at enda flere kan hjelpe til litt i en tid ment for omsorg og varme.

Vi i Indre24 lar oss imponere av russen og skal heie de frem helt til målstreken.

De som ønsker å bidra kan vippse til 544843.

ANNONSE

ANNONSE

Klima- og miljøpris til Ane Magelssen Lindstad

Dukket opp for å dele ut pengesjekker