Gledet flyktninger med norsk julemiddag

Indre24
1 minutter lesetid

Søndag ettermiddag inviterte Skiptvet Røde Kors flyktninger i bygda til sine lokaler i Meieribyen.

Se bilder nederst!

Her var det norsk julemiddag med riskrem og kaker til dessert. Stor stas var det også da barna fikk hver sin julepose. Ordfører Anne-Grethe Larsen og flyktningkontakt i Skiptvet, Roger Elvestad, var også til stede på denne hyggelige middagen.

Larsen sa blant annet i sin tale at det blir en annerledes jul uten alle familiemedlemmer til stede.

– Men vi i Skiptvet vil gjøre det vi kan, og hun takket Røde Kors for alt vi gjør. Flyktningene var veldig takknemlig for det vi gjør. Spennende med norsk julemiddag , riskrem og kaker. Takknemlig for en trygg jul, sier Lars Petter Støten som er nestleder i Skiptvet Røde Kors.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.