Pressefoto: David Jensen/ Coca-Cola

I desember kommer juletraileren til Morenen

Den kjente juletraileren til Coca-Cola skal snart ut på juleturné. Tirsdag 13. desember fra klokken 13 til 18 kommer den til Morenen kjøpesenter i samarbeid med OBS Slitu.

Mange har et nært forhold til Coca-Cola sin julefilm fra 1995, med juletraileren som lyser opp det mørke landskapet til lyden av bjelleklang og sangen «Holidays are coming». Det blir høy julestemning, smaksprøver, konkurranser og gode tilbud og mye mer når juletraileren kommer til Slitu.

– Dette blir veldig hyggelig og vil skape flott julestemning på Slitu. Vi har stått på for å få til dette, og håper mange tar turen når den legendariske og ikoniske juletraileren kommer, sier varehussjef Sven Fjellseth hos OBS Slitu i en pressemelding.

Morenen kjøpesenter legger nå alt til rette for å skape best mulig ramme rundt dette besøket.

– Å få Coca-Colas juletrailer hit har jeg ønsket meg siden jeg begynte her for snart ni år siden. Når det åpnet seg en mulighet i år, kjørte vi på sammen med OBS for å få dette til. Det blir gøy, sier senterleder Adrian Sellstrøm.

ANNONSE

(Kilde: Pressemelding)

Varehussjef Sven Fjellseth hos OBS Slitu. Foto: Karin Nordlie

NB! Vi gjør oppmerksom på at senterleder Adrian Sellstrøm også har en rolle i Indre24, men har ingenting med beslutninger om denne saken å gjøre.

ANNONSE

ANNONSE

Nyhetsankeren skal dele sin sterke historie

Se bilder fra førjulsdager på Høytorp fort