Linn mener dette er den beste prestasjonen så langt i karrieren

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Sist uke ga Linn Rambøl Skofsrud ut sin debutsingel under artistnavnet «LINN». Sangen «Goodbye» ble skrevet spesielt til de som har opplevd sorg eller savn.

Askim-kvinnen fremførte denne sangen foran 5.000 mennesker under Hjertefred i Sandvika søndag.

Låtskriver Knut Erik Skofsrud satte seg ned for å skrive en ny låt, så kom inspirasjonen fra årets Hjertefred og den hjerteskjærende følelsen av å sørge over tapet av kjærlighet eller noen som er gått bort.

– Det kan ofte bety at en må lære å leve på nytt. Som et nytt menneske i en ny situasjon og følelsene er i fullt kaos, står det å lese i en pressemelding.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

(Pressefoto)

Datteren, Konstanse, var blitt syk og måtte være med i innspillingsstudioet Musicbox- Askim lydstudio dagen da låten skulle synges inn.

– Da gjaldt det å være effektiv og bare få på plass vokalsporene, sier Linn med et stolt smil om munnen, til indre24.no.

Hun mener det er hennes beste prestasjon så langt i karrieren. Nå går hun solo som artisten «LINN» og tror dette vil gjøre opptreden og turnéliv lettere å kombinere med livet som småbarnsmor.

Rambøl Skofsrud og ektemannen har tidligere gitt ut tre låter som bandet Massy Riot og jobbet alltid sammen. Knut Erik blir nå Linns låtskriver og er selvsagt med videre. Bare i en annen rolle en tidligere.

– Tilbakemeldingene har vært gode og mange gleder seg over en så vakker, stor ballade som denne.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.