Arrangerte utendørs halloween for tredje gang

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

For mange er Halloween synonymt med å kle seg ut og gå fra dør til dør. Men å ta feiringen ute, enten i skogen eller hagen kan være minst like skummelt og morsomt som tradisjonell knask eller knep.

Se bilder nederst!

Lørdag kveld ble det arrangert utendørs halloween i Skiptvet. Konseptet har fått navnet Halloweenskogen.

– Det hele startet under pandemien, april 2020. Svigerdatter Kine og jeg var mye sammen. Gikk turer og lurte på hva vi kunne gjøre for andre. På en av turene våre fant vi ut at vi skulle lage en liten påskequiz. Så vi lagde quizen, malte påskemotiv på noen planker og hang opp dette i et lite skogholt i nabolaget, forteller Ingvill Henriksen Ensrud til indre24.no.

(Saken fortsetter under)

Foto: Karin Nordlie

Etter påske kom ideen med å lage halloween for hele Skiptvet.

– Så fra å være «NEI!» til halloween, til «JAAA!», gikk det slag i slag. Vi starta forberedelsene i juni og arrangerte vår første halloween samme høst. Vi hadde forhåpninger om cirka 40-50 mennesker, og ble relativt overrasket over cirka 400 besøkende, fortsetter Henriksen Ensrud.

I fjor kjørte de på med litt mer skremmende saker, og antall besøkende var mellom 1000 og 1200. Nå i 2022 var cirka 1100 innom arrangementet.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Foto: Karin Nordlie

Helt siden juli har arrangørene planlagt årets feiring. Ifølge Ingvill blir man litt gira og ensporet i denne «galskapen».

– Det må nevnes alle de frivillige som er med. Uten dem hadde vi ikke klart det. Vi har også veldig gode bidragsytere fra Festutstyr.no, Skiptvet Røde Kors er medarrangør og Sørby Utleie stiller med utstyr.

De fire som utgjør Idémyldring og arrangerer dette er Kine Olsen, Steffen Ensrud, Roger Ensrud og Ingvill Henriksen Ensrud.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.