– Ingen annen løsning enn å terminere leieavtalen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Indre Østfold kommune og Tomter Eiendomsselskap inngikk en leieavtale i 2020. Partene sitt mål har vært å kunne tilby et innbyggertorg og bibliotek i sentrumskjernen av Tomter.

– Dette har vært ansett som et løft for sentrumsutviklingen i Tomter, både med tanke på etableringen av et innbyggertorg og bibliotek i sentrum, men også med tanke på planene for utearealene rundt bygget som skulle huse innbyggertorget, og de kvalitetene det ville tilføre området, opplyser kommunen i en pressemelding fredag.

Videre står det å lese at partene nå står i en situasjon hvor prosjektet på grunn av kostnader, markedsendringer og fremtidsplan ikke lar seg gjøre.

– Partene er enige om at slik situasjonen er nå, er det ingen annen løsning enn å terminere leieavtalen. Konstituert kommunedirektør Tron Kallum beklager at prosjektet ikke lar seg gjennomføre på vegne av innbyggerne i Tomter. Kommunen vil nå bruke noe tid for å vurdere andre alternativer når det gjelder innbyggertorg og bibliotek samt skolens behov for lokaler.

ANNONSE

(Kilde: Pressemelding)

Konstituert kommunedirektør Tron Kallum. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.