Etterlyser flere bilder til elvekalender

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Arbeidet med Mysenelvas venner sin kalender for 2023 er godt i gang. De har fått inn en del bilder allerede, men ønsker seg flere før de velger ut hvilke bilder som skal pryde neste års kalender.

– Det er noen dager igjen før fristen går ut, – så du har tid til både å se igjennom bilder du allerede har tatt – eller ta noen nye bilder de nærmeste dagene. Vi vil helst ha de før 20. oktober for å være sikker på bildene blir med i utvelgelsen til kalenderen.

De som sender inn bilder kan selve velge motivet langs elva.

– Et blinkskudd av en bever, en blomst, aftenstemning langs elva – eller kanskje av noen som prøver fiskelykken – gjerne fra forskjellige årstider! De bør helst være i bredformat, og med så god oppløsning som mulig. Husk, de tre beste bildene blir premiert, skriver Mysenelvas venner på sin Facebook-side.

Bildene kan sendes på e-post til: eva-holteberg-lund@hotmail.com

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.