Pink Party til inntekt mot kreft – se bilder

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

For tredje gang arrangerte Andresen Bil «Pink Party» i sine lokaler i Askim onsdag kveld. Totalt 200 damer var til stede. Og i år som tidligere var Rosa Sløyfe og brystkreft temaet og fokuset.

Se bilder nederst!

– I år bestemte vi oss for, på bakgrunn av tidligere års gjennomføring, at vi ville makse antall påmeldinger, som er 200 damer i butikk. Responsen var så enorm denne gangen at nettsiden vår gikk ned for telling. Vi har fått over 500 henvendelser fra ivrige damer som ønsker å komme på Pinkparty, sier Lene Dybing, administrasjonsleder og markedsansvarlig i Andresen Bil. 

(Saken fortsetter under)

Lene Dybing (f.v.), Hilde Alice Kristoffersen og Kathrine Sørland.

Dybing synes det er utrolig gøy og veldig hyggelig.

– Det er gratis å delta på arrangementet, men i år oppfordrer vi deltakerne til å donere et lite bidrag til Rosa sløyfe når de kommer hit til oss.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Kathrine Sørland (f.v.) var kveldens konferansier. Her står hun sammen med Lene Dybing fra Andresen Bil. Foto: Karin Nordlie

Flere kjente fjes

I nesten 14 dager nå har bilforretningen i Rakkestadveien vært pyntet med rosa farger. På partyet denne kvelden hadde de hyret inn flere kjente fjes til å underholde. Konferansier var Kathrine Sørland og hun snakket om moter og trender gjennom tidene.

Tone Skipà, Franciska fra «Franciskas Vakre Verden» og Mia Rusthen delte også sine tips og erfaringer med de festglade damene. I tillegg var det både overraskelser, noe til ettertanke og gavedryss.

– Grunnen til at vi gjennomfører dette er rett og slett at vi ønsker å gi noe tilbake til de som bor her i vårt forhandlerdistrikt. Andresen fyller 70 år i år og er en av de største bilforhandlerne i Indre Østfold og Follo.

(Saken fortsetter under)

Mange tok turen til Andresen Bil denne kvelden.

Hun legger også til at flere av deres ansatte har hatt et personlig forhold til dette med kreft. En av de mest vanlige kreftformene og tusenvis av norske kvinner rammes av brystkreft hvert år.

– Det er en viktig jobb brystkreftforeningen gjør og nå viser det seg at jo mer fokus vi har på dette jo tidligere oppdages kreften som gir større sjanse for behandling enn tidligere. Vi er glad for å kunne bidra, og det er hyggelig at Kreftforeningen setter pris på hvordan vi gjennomfører aktiviteten

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.