Mattis Minge. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

– Når blir det knallhard jobbing fram mot valget

Nominasjonskomiteen i Østfold Senterparti har lagt frem sin innstilling til fylkestingsliste for fylkestingsvalget i 2023. På listen står flere fra Indre Østfold, Marker og Skiptvet.

En av dem er Mattis Minge (22) fra Havnås.

– Tusen takk for tilliten jeg har fått av nominasjonskomiteen! Jeg er innstilt på 2. plass på fylkestingslista til neste års valg. Når blir det knallhard jobbing fram mot valget for å sikre utvikling i Hele Østfold!, skriver Minge på sin Facebook.

Han er også Senterpartiets ungdomskandidat.

– For tiden studerer Mattis tredje året på byggingeniør, bachelor på NTNU i Trondheim, og er kommunestyrerepresentant i Indre Østfold kommune. Dette valget er avgjørende for hvordan Østfold skal videreutvikles. Noe av det han vil jobbe med i Østfold er gode tjenester nær folk, et godt skoletilbud og et bedre kollektivtilbud. Fylkeskommunen bør legge til rette for utvikling i hele Østfold, slik at fylket blir et attraktivt sted å bo og jobbe i, flytte til og flytte tilbake til, skriver senterpartiet.no.

ANNONSE

Satser på ungdommen

Som Senterpartiets fylkesordførerkandidat har komiteen nominert Annette Lindahl Raakil (30) fra Borge i Fredrikstad.

– Nominasjonskomiteen viser med denne lista at Østfold Senterparti har et bredt sammensatt lag. Vi satser på ungdommen, og er stolte over å presentere en liste der ungdomskandidaten er på 2. plass. Sammen skal vi bygge hele Østfold for framtida. Sammen skal vi videreutvikle Østfold til en trygg og framoverlent fylkeskommune det er godt å bo og jobbe i.

Se hele listen under!

Saxe Frøshaug står på 12. plass. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm
Anne-Grethe Larsen på 13. plass. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm
David Koht-Norbye på 21. plass. Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen
Theodor Bye på 16. plass. Arkivfoto: Adrian Sellstrøm

ANNONSE

ANNONSE

Markerer verdensdagen for psykisk helse

Rekordmange barn har vært med på årets Sommerles