Saxe er innstilt som ordførerkandidat

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Nominasjonskomiteen i Senterpartiet har nå innstilt sittende IØ-ordfører Saxe Frøshaug som første kandidat og ordførerkandidat foran neste års kommunevalg.

– Jeg er topp motivert for å fortsette å gjøre en jobb for Indre Østfold om velgerne ønsker det, sier Frøshaug i en pressemelding.

Selv om er 2,5 år siden kommunesammenslåingen, så er ikke «byggeprosjektet» ferdig.

– Mange ting har allerede falt på plass, men jeg ser også at det fortsatt ligger store utfordringer og muligheter foran oss. Jeg har lyst til å være med på å forme kommunen videre. Og fortsette å jobbe for å utvikle hele Indre Østfold videre, både når det gjelder tjenestetilbud og når det gjelder å gjøre Indre Østfold til en god og trygg kommune å vokse opp i, et attraktivt sted å bo og et foretrukket seg å etablere seg og drive næring.

Utvikle hele kommunen

Frøshaug kommer fortsatt til å ha fokus på god økonomisk styring av kommunen.

– Det er avgjørende for å bygge gode tjenester i kommunen at vi husholder godt med de pengene vi har Senterpartiet kommer ikke til å innføre eiendomsskatt i årene som kommer.

Han mener de har en fantastisk og mangfoldig kommune.

– Jeg er opptatt av å utnytte potensialet av frivillighet og skaperkraft som finnes rundt i hele kommunen. Innbyggere i alle deler av kommunen skal føle seg sett og satset på. Det er derfor også avgjørende å fortsette å yte gode tjenester i hele kommunen.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.