Hals stiller seg til disposisjon som fylkesordførerkandidat

Glenn Thomas Nilsen
3 minutter lesetid

Tidligere ordfører i Askim, Thor Hals, har blitt spurt av flere i Høyre, om han kan tenke seg stille som fylkesordførerkandidat i Østfold for Høyre.

– Jeg har sagt ja til de som ønsket at jeg stilte som kandidat, og da er det vel også greit at de av dere som er medlemmer av Høyre, og bor i Østfold vet at jeg da er en kandidat som fylkesordfører, skriver han på sin Facebook.

Han og de fleste fra Høyre hadde et ønske om at Viken skulle fortsette.

– Men, når det er bestemt at Østfold fylke igjen skal gjenoppstå, så vil det bli en interessant jobb å binde Østfold sammen, sikre en ny fylkeskommune som ser hele Østfold. Der vi bruker alle de muligheter som Østfold har og gir oss. Vil gjerne bidra til at Høyre vinner valget i flest mulig kommuner i Østfold, og at vi også kan få styre fylket, for det er på tide, fortsetter Hals.

– I dag har lokalforeningen enstemmig støttet dette med å sette meg på første plass. Etter det vi vet, så har aldri Høyre hatt en fra Indre Østfold på toppen i et fylkestingsvalg, så vi kan vel si at det nå er på tide, sier han til indre24.no torsdag kveld.

Her er hele listen:

ANNONSE

 • Thor Hals
 • Anne May S. Olsen
 • Erik Unaas
 • Roar Lund
 • Hilde Borger
 • Ingjerd Schou
 • Glenn Håkon Melby
 • Truls Velgaard
 • Rowena von Ohle
 • Sissel Rundblad
 • Margrethe Motzfeldt
 • Knut Haugestad
 • Sandra Lexander
 • Simen Nord
 • Mange Nord Berg

Sju fra Indre Østfold

– Dette er en «temperaturmåler» i forhold til hva medlemmene faktisk tenker om de ulike kandidatene. Disse listene med forslag på 15 kandidater spilles inn i nominasjonsprosessen, slik at nominasjonskomiteen kan ha noe å gå ut i fra da de skal legge fram et listeforslag til Nominasjonsmøtet for Østfold Høyre 22.11.22 på Scandic Brennemoen, sier Hilde Borger, foreningsleder i Indre Østfold Høyre.

Hun sier det er mange gode kandidater fra hele Østfold.

– Det er i alt 40 kandidater som ønsker å ha en plass på valglisten til Østfold Høyre. I Indre Østfold har vi også mange gode kandidater. Møtet i kveld valgte å ha 7 kandidater fra Indre Østfold på vårt listeforslag.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.