Høstmarked i strålende vær

Nina Johansen Bullock
1 minutter lesetid

Lørdag var det yrende folkeliv i Rakkestad hvor lokale kunstnere, musikere og andre var i aksjon.

I forkant skrev arrangørene at de rigger opp et godt gammeldags tivoli teater i Kong Oscars Hage midt i sentrum. Her var det lykkehjul, kaste på blikkboks, hesteskokasting , svampekasting og salg av popcorn.

– Gata vår fylles opp av boder og utstillere i god kremmerånd , og vi dekorere i gata vår, og lager små torg som blir koselige sittegrupper å ta seg en pust i bakken i. Det blir « Bondens marked med et rikt utvalg av frukt og grønt, her kan du handle lokale gode råvarer, opplyste arrangørene før høstmarkedet.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.