Inger-Christin Torp. Foto: Østfold Arbeiderparti

Inger-Christin Torp er død

I en pressemelding fra Østfold Arbeiderparti torsdag kveld opplyses det at fylkessekretæren døde torsdag 15. september.

Torp fylte 60 år i mai i år og døde etter kort tids sykeleie. Hun meldte seg inn i Arbeiderpartiet da hun var 15 år, etter å ha vært med Framfylkingen siden 60-tallet.

– Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at Inger-Christin har gått bort. Hun var en betrodd medarbeider, og en bauta i Østfold Arbeiderparti. Inger-Christin vil bli dypt savnet som fylkessekretær og partikamerat. Hun viet hele sitt liv til Arbeiderpartiet, og stod fjellstøtt på våre verdier. Hun jobbet til det siste, og vi er henne dypt takknemlig for innsatsen. Vi lyser fred over hennes minne, sier Sindre Martinsen-Evje, leder i Østfold Arbeiderparti, i en pressemelding.

I pressemeldingen står det å lese at hun har vært aktivt med i hele bevegelsen, men først og fremst hatt en rekke verv i Arbeiderpartiet, både i arbeiderlaget, kommunepartiet, fylkespartiet og sentralt. Hun har vært folkevalgt i både i gamle Skjeberg kommune, i Sarpsborg kommune og i Østfold fylkeskommune.

– Inger-Christin betydde mye for arbeiderbevegelsen, og arbeiderbevegelsen betydde mye for Inger-Christin. Vår kjære fylkessekretær forlot oss så altfor tidlig, og vi skulle så gjerne hatt henne med oss her i flere år til, Desiré Craggs, fungerende fylkessekretær i Østfold Arbeiderparti.

ANNONSE

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Slik reiser vi i Indre Østfold kommune

Ørje-tollerne tilbake på TV 2